Благоевград

гр. Благоевград
ул. Даме Груев 28

Тел: 073 834 210
Факс: 073 834 210

Офис на Триера в БлагоевградМагазина предлага богата гама автомобилни и индустриални търкалящи лагери. Добре подготвения екип може да посрещне всички нужди на клиентите на обекта в Сферата на търкалящите лагери. Нашите клиенти гарантирано ще получат качествено обслужване съобразено със стандартите и изискванията на ТРИЕРА ООД.

Освен пълното продуктово портфолио предлагано от ТРИЕРА в нашия обект ще получите достъп до продуктовата гама на нашите партньори от ИНТЕРБЕЛТС с което се стремим да постигнем по-добро и по-експедитивно обслужване за нашите клиенти.

Нашият обект обслужва клиентите на ТРИЕРА в Югозападна България. В този регион влизат областите Перник, Кюстендил, Благоевград и прилежащите населени места.

Отговорник на офиса

Ангел Перилов

0888 232 886

angel.perilov1

 

Мениджър продажби (Автомобилни лагери)

Благовеста Димитрова

0885 299 205

 

Мениджър продажби (Индустриални лагери)

Христо Ребрейски

0882 062 220

 

Услуги на фирма Триера

Лагери

Лагери

Триера подържа добре зареден и адаптиран към нуждите на пазара склад с предлаганите от фирмата търкалящи лагери. При нас можете да откриете всички класове на качество при търкалящите лагери.

ЛИК Триера

ЛИК Триера

Нашият Лабораторно Изпитателен Комплекс е гаранция, че качеството на продуктите които предлагаме на своите клиенти отговаря на заложените стандарти. Високо квалифицирания екип на комплекса е на Ваше разположение с полезни съвети и консултации.

Партньори

Партньори

ТРИЕРА ООД е оторизиран дистрибутор на световно известните производители на търкалящи лагери:

Триера ООД

Триера ООДТРИЕРА е водещият за България и региона доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери. ТРИЕРА предлага подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

Trierra Offices

Address: Plovdiv, Byalo more St 2
Phone:032 607 641

Бюлетин

Абонирайте се за периодичния бюлетин на Триера ООД и ще получавате информация за нашата фирма, новини, продукти и партньори.