Автомобилни лагери

Автомобилните лагери са оптимизирани специално за тегло, пространство и качество в зависимост от вида и предназначението на автомобила и конкретното приложение на самия лагер.
Автомобилните лагери се предлагат в огромно разнообразие според постоянно менящите се нужди на пазара - нови модели автомобили, все по-голямо и по-голямо качество, все повече приложения. За конкретното приложение конструкторите подбират най-подходящия лагер, който би отговарял на всички конструктивни изисквания или разработват нови серии за да постигнат заложените .параметри.
Много типове лагери се предлагат за автоматични и ръчни скоростни кутии, диференциали, климатици, главини, съединители, ролки и други нужди.

Услуги на фирма Триера

Лагери

Лагери

Триера подържа добре зареден и адаптиран към нуждите на пазара склад с предлаганите от фирмата търкалящи лагери. При нас можете да откриете всички класове на качество при търкалящите лагери.

ЛИК Триера

ЛИК Триера

Нашият Лабораторно Изпитателен Комплекс е гаранция, че качеството на продуктите които предлагаме на своите клиенти отговаря на заложените стандарти. Високо квалифицирания екип на комплекса е на Ваше разположение с полезни съвети и консултации.

Партньори

Партньори

ТРИЕРА ООД е оторизиран дистрибутор на световно известните производители на търкалящи лагери:

Триера ООД

Триера ООДТРИЕРА е водещият за България и региона доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери. ТРИЕРА предлага подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

Trierra Offices

Address: Plovdiv, Byalo more St 2
Phone:032 607 641

Бюлетин

Абонирайте се за периодичния бюлетин на Триера ООД и ще получавате информация за нашата фирма, новини, продукти и партньори.Top of Page