Партньори

Тимкен е американска компания основана през 1899, когато Хенри Тимкен патентова конусноролковия лагер. От тогава насам Тимкен се е съсредоточила върху създаването на търкалящи лагери и инструменти за редица индустриални и пазарни сектори.

Фирма SNR - Франция е фирма с повече от 50-годишна история и е първата фирма между производителите на лагери сертифицирана по ISO 9001. Произвежда широка гама висококачествени търкалящи лагери: едноредни и двуредни сачмени /вкл. с контактен ъгъл/, цилиндрично- и конусно-ролкови лагери, лагери със сферични ролки, аксиални /сачмени и ролкови/, и много други.

ZVL е компания производител на лагери с над 45 годишна история. ZVL е започнала производството на сачмени лагери през 1968г. Основната цел пред ZVL която е поставена още с основаването е да се превърне в голяма производствена компания, която да задоволява нуждите на словашката икономика в консумацията на търкалящи лагери. Друго предизвикателство пред ZVL е експанзията на световния пазар и утвърждаването на лагерите на ZVL като надежден и правилен избор в почти всички сектори на индустрията.

ТРИЕРА БЕЛТИНГ ЕООД е търговска фирма и е на българския пазар от 1995 г. Основна дейност на фирмата е: Внос и износ на индустриални и селскостопански ремъци, ремъчни шайби, транспортни ленти, вериги и верижни колела, зъбни колела, редуктори, електро-двигатели, честотни инвертори и автоматизация, валопокривни ленти, съединители и конвейерни елементи

Услуги на фирма Триера

Лагери

Лагери

Триера подържа добре зареден и адаптиран към нуждите на пазара склад с предлаганите от фирмата търкалящи лагери. При нас можете да откриете всички класове на качество при търкалящите лагери.

ЛИК Триера

ЛИК Триера

Нашият Лабораторно Изпитателен Комплекс е гаранция, че качеството на продуктите които предлагаме на своите клиенти отговаря на заложените стандарти. Високо квалифицирания екип на комплекса е на Ваше разположение с полезни съвети и консултации.

Партньори

Партньори

ТРИЕРА ООД е оторизиран дистрибутор на световно известните производители на търкалящи лагери:

Триера ООД

Триера ООДТРИЕРА е водещият за България и региона доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери. ТРИЕРА предлага подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

Trierra Offices

Address: Plovdiv, Byalo more St 2
Phone:032 607 641

Бюлетин

Абонирайте се за периодичния бюлетин на Триера ООД и ще получавате информация за нашата фирма, новини, продукти и партньори.Top of Page