Лагери NTN-SNR

Фирма SNR - Франция е фирма с повече от 50-годишна история и е първата фирма между производителите на лагери сертифицирана по ISO 9001. Произвежда широка гама висококачествени търкалящи лагери: едноредни и двуредни сачмени /вкл. с контактен ъгъл/, цилиндрично- и конусно-ролкови лагери, лагери със сферични ролки, аксиални /сачмени и ролкови/, и много други.

Лагери NTN-SNRКомпанията NTN е основана 1918 година. Централата й се намира близо до Осака, Япония. Притежава 11 производстени бази, и широка мрежа от бизнес офиси дистрибутори и клонове по целия свят.

Технологията за производство на лагери на NTN достига точността на нанометър. Лагери на NTN се използват при конструирането на орбитални станции, самолетостроенето, автомобилната индустрия, производството на влакове, офис техника и машини за обработна на хранителни продукти и др.

През 2007 година в компанията се влива и големият френски производител на лагери SNR, като заедно с NTN Europe формират компанията NTN - SNR.

Фирмен website: www.ntn-snr.com

Услуги на фирма Триера

Лагери

Лагери

Триера подържа добре зареден и адаптиран към нуждите на пазара склад с предлаганите от фирмата търкалящи лагери. При нас можете да откриете всички класове на качество при търкалящите лагери.

ЛИК Триера

ЛИК Триера

Нашият Лабораторно Изпитателен Комплекс е гаранция, че качеството на продуктите които предлагаме на своите клиенти отговаря на заложените стандарти. Високо квалифицирания екип на комплекса е на Ваше разположение с полезни съвети и консултации.

Партньори

Партньори

ТРИЕРА ООД е оторизиран дистрибутор на световно известните производители на търкалящи лагери:

Триера ООД

Триера ООДТРИЕРА е водещият за България и региона доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери. ТРИЕРА предлага подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

Trierra Offices

Address: Plovdiv, Byalo more St 2
Phone:032 607 641

Бюлетин

Абонирайте се за периодичния бюлетин на Триера ООД и ще получавате информация за нашата фирма, новини, продукти и партньори.Top of Page