Лагери Timken

Тимкен е американска компания основана през 1899, когато Хенри Тимкен патентова конусноролковия лагер. От тогава насам Тимкен се е съсредоточила върху създаването на търкалящи лагери и инструменти за редица индустриални и пазарни сектори.

Фирма TIMKEN - САЩ е световен лидер в производството на лагери и високо легирани стомани. Като създател на конусно-ролковия лагер преди повече от 100 години тя е безспорен лидер в производството на този тип лагер и основен носител на иновации и новаторство при непрекъснатото му усъвършенстване. Производствената програма на TIMKEN включва повече от 26000 тип размера. Притежава сертификат ISO.

Лагери TimkenTIMKEN предлага разнообразни решения за приложения от самолетната и автомобилната промишленост до минодобива и медицинското оборудване. От основаването си фирмата се е разраснала значително, но бизнеса и си остава решаването на проблемите пред които клиентите и се изправят, точно както е било по времето, когато Хенри Тимкен патентова конусноролковия лагер, с което улеснява живота на кучияшите на товарни фургони и техните мулета.

Фирмен website: www.timken.com

Услуги на фирма Триера

Лагери

Лагери

Триера подържа добре зареден и адаптиран към нуждите на пазара склад с предлаганите от фирмата търкалящи лагери. При нас можете да откриете всички класове на качество при търкалящите лагери.

ЛИК Триера

ЛИК Триера

Нашият Лабораторно Изпитателен Комплекс е гаранция, че качеството на продуктите които предлагаме на своите клиенти отговаря на заложените стандарти. Високо квалифицирания екип на комплекса е на Ваше разположение с полезни съвети и консултации.

Партньори

Партньори

ТРИЕРА ООД е оторизиран дистрибутор на световно известните производители на търкалящи лагери:

Триера ООД

Триера ООДТРИЕРА е водещият за България и региона доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери. ТРИЕРА предлага подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

Trierra Offices

Address: Plovdiv, Byalo more St 2
Phone:032 607 641

Бюлетин

Абонирайте се за периодичния бюлетин на Триера ООД и ще получавате информация за нашата фирма, новини, продукти и партньори.Top of Page