Триера

ТРИЕРА е водещият за България и региона доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери.

ТРИЕРА предлага подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

ТРИЕРА ООД е оторизиран дистрибутор на световно известни марки лагери като : NTN/SNR(Франция), TIMKEN(USA), ASAHI(Япония), ZVL (Словакия), ZWZ (Китай). Фирмата е и директен вносител и предлага на своите клиенти лагери от марките ZKL(Чехия), VBF(Русия), SBP(Русия), WBF(Китай), CFB(Китай) и много други.
Услугите включват консултантска дейност, услуги по поддръжката, мониторинг на състоянието и обучения.

Мисия

ТРИЕРА да бъде по-добър дистрибутор на търкалящи лагери отколкото всяка друга компания, чрез предоставяне на висококачествени продукти и иновативни услуги съобразени с нуждите и желанията на нейните клиенти.
Организацията на ТРИЕРА и позволява да достигне до всички свои партньори и клиенти с амбицията да предоставя постоянно нови възможности и да им осигурява достъп до всички иновативни продукти на световно известните производители на, които ТРИЕРА е дистрибутор.

Фирмена политика

Един от най-важните приоритети на фирма ТРИЕРА ООД е да поддържа добри търговски отношения със своите партньори, изключителна коректност във взаимоотношенията и политика, насочена към ползотворно сътрудничество.
Ние предлагаме на нашите клиенти само качествени продукти с доказано европейско качество, бързина при изпълнението на предлаганите услуги и гъвкавост при разплащане с контрагенти.
Екипът на фирмата е непрекъснато на разположение за съдействие и информация, като винаги сме готови да предложим комплексна услуга, включваща оглед на обект, техническа консултация, изготвяне на индивидуална оферта и доставка.
Фирмената политика е насочена към разширяване на търговската мрежа, намиране на нови партньори, задоволяване на непрекъснато нарастващите изисквания на индустрията и поддръжката на автомобили, тежка и лека механизация.

Топ Седем причини да използваме ТРИЕРА ООД:

  • Голяма складова наличност.
  • Търговска гъвкавост и адаптивност към пазарните изисквания.
  • Познания на персонала за предоставяне на решения на проблеми.
  • Голяма продуктова гама предлагана на едно място.
  • Бързина и добра организация при обслужването на клиенти.
  • Предоставяне на квалифицирана помощ за да се удължи живота на прилаганите лагери.
  • Текучеството на ТРИЕРА е минимално, така че екипа по продажбите подържа дълготрайни и ползотворни бизнес отношения със своите клиенти.

 

Услуги на фирма Триера

Лагери

Лагери

Триера подържа добре зареден и адаптиран към нуждите на пазара склад с предлаганите от фирмата търкалящи лагери. При нас можете да откриете всички класове на качество при търкалящите лагери.

ЛИК Триера

ЛИК Триера

Нашият Лабораторно Изпитателен Комплекс е гаранция, че качеството на продуктите които предлагаме на своите клиенти отговаря на заложените стандарти. Високо квалифицирания екип на комплекса е на Ваше разположение с полезни съвети и консултации.

Партньори

Партньори

ТРИЕРА ООД е оторизиран дистрибутор на световно известните производители на търкалящи лагери:

Триера ООД

Триера ООДТРИЕРА е водещият за България и региона доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери. ТРИЕРА предлага подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

Trierra Offices

Address: Plovdiv, Byalo more St 2
Phone:032 607 641

Бюлетин

Абонирайте се за периодичния бюлетин на Триера ООД и ще получавате информация за нашата фирма, новини, продукти и партньори.Top of Page