Сертификати

Триера ООД - ISO 9001

На 17 Юли 2012 г. фирма Триера ООД е оценена и сертифицирана съгласно ISO 9001 : 2008 – сертификат № HU03/ 0148 от фирма SGS - България.Този сертификат остава валиден при задоволителни резултати от контролни проверки – до 19 Юли 2015г. Първият сертификат за съответствие на системата за управление със стандартите ISO 9001 фирма Триера ООД получи през Юли 2003г. Същият беше подновяван периодично при Ресертификационен одит на SGS - България през Юли 2006г., Юли 2009г и Юли 2012 г.
Обхват на дейността: Внос, износ, търговия с индустриални и автомобилни търкалящи и плъзгащи лагери, инструменти и други машинни елементи.
Всички наши основни доставчици и над 85% от основните ни клиенти са сертифицирани по ISO 9001 : 2008.
При поискване фирма Триера ООД предоставя на своите клиенти сертификати поISO 9001 : 2008 на конкретните доставчици/производители, както и декларация за съответствие на предлаганите продукти.

Услуги на фирма Триера

Лагери

Лагери

Триера подържа добре зареден и адаптиран към нуждите на пазара склад с предлаганите от фирмата търкалящи лагери. При нас можете да откриете всички класове на качество при търкалящите лагери.

ЛИК Триера

ЛИК Триера

Нашият Лабораторно Изпитателен Комплекс е гаранция, че качеството на продуктите които предлагаме на своите клиенти отговаря на заложените стандарти. Високо квалифицирания екип на комплекса е на Ваше разположение с полезни съвети и консултации.

Партньори

Партньори

ТРИЕРА ООД е оторизиран дистрибутор на световно известните производители на търкалящи лагери:

Триера ООД

Триера ООДТРИЕРА е водещият за България и региона доставчик на продукти, решения и услуги в областта на търкалящите лагери. ТРИЕРА предлага подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

Trierra Offices

Address: Plovdiv, Byalo more St 2
Phone:032 607 641

Бюлетин

Абонирайте се за периодичния бюлетин на Триера ООД и ще получавате информация за нашата фирма, новини, продукти и партньори.Top of Page