top of page
Anchor 1

Подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери

НАД 25 ГОДИНИ ПРЕВЪЗХОДСТВО

надеждност, отговорност, безкомпромисност

по отношение на качеството на продуктите

История

Триера ООД е създадена в края на 1992 година с предмет на дейност вътрешна и външна търговия с търкалящи лагери и започва своята дейност на площ 40 кв.м с екип от 4 човека, с продажба на номенклатура от 350 типоразмери лагери.

 

Въпреки тежките икономически условия,Триера успява да се задържи на пазара и да се развие, налагайки се като надеждна, отговорна, и безкомпромисна по отношение на качеството фирма.

За да се поддържа качеството на продуктите, които Триера предлага, Лабораторно Изпитателен Комплекс  “Триера” е създаден през 2012 г.  с цел входящ контрол по качествени показатели на доставяните лагери от одобрени доставчици.

Към настоящия момент фирма Триера функционира в модерно обзаведен и оборудван собствен сграден фонд на площ общо 3 300 кв.м и разполага с персонал в състав 50 човека, 50% от които с висше техническо и икономическо образование, високо квалифицирани и амбициозни специалисти и работници.

Мисия

Нашата мисия е да бъдем по-добър дистрибутор на търкалящи лагери от всяка друга фирма, чрез предоставяне на висококачествени продукти и иновативни услуги, съобразени с нуждите и желанията на нашите клиенти.

An image of the Quality Management System of Trierra LTD according to ISO 9001:201

Фирмена Политика

Ръководството на Триера ООД продължава своята политика на поддържане и непрекъснато подобрение на внедрената система за управление на качеството, съответстваща на международния стандарт ISO 9001:2015, като средство за утвърждаване на доброто име и репутация на фирмата, и фокусира своята дейност върху политика на системно и непрекъснато подобрение във всички аспекти от дейността на Дружеството.

Главната цел на ръководството е да запази фирмата конкурентна на пазара и непрекъснато да повишава лидерската ѝ позиция.

Важен приоритет на фирма Триера ООД е да поддържа добри отношения със своите партньори (клиенти, доставчици и други заинтересовани страни), изключителна коректност във взаимоотношенията с тях и политика, насочена към ползотворно сътрудничество.

НАД 25 ГОДИНИ ОПИТ

Продължаваме успешно да предлагаме подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

ПРОДУКТИ
ПОСЕТЕТЕ НИ

гр. Пловдив 4004
ул. Бяло Море №2

  • LinkedIn Social Icon
badge-logo-new-transparent-white.png
bottom of page