Redirect to English Version of Website
uk flag.png
Flag of Bulgaria
bg flag.png
 

Подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери

НАД 25 ГОДИНИ ПРЕВЪЗХОДСТВО

надеждност, отговорност, безкомпромисност

по отношение на качеството на продуктите

История

Триера ООД е създадена в края на 1992 година с предмет на дейност вътрешна и външна търговия с търкалящи лагери и започва своята дейност на площ 40 кв.м с екип от 4 човека, с продажба на номенклатура от 350 типоразмери лагери.

 

Въпреки тежките икономически условия,Триера успява да се задържи на пазара и да се развие, налагайки се като надеждна, отговорна, и безкомпромисна по отношение на качеството фирма.

За да се поддържа качеството на продуктите, които Триера предлага, Лабораторно Изпитателен Комплекс  “Триера” е създаден през 2012 г.  с цел входящ контрол по качествени показатели на доставяните лагери от одобрени доставчици.

Към настоящия момент фирма Триера функционира в модерно обзаведен и оборудван собствен сграден фонд на площ общо 3 300 кв.м и разполага с персонал в състав 50 човека, 50% от които с висше техническо и икономическо образование, високо квалифицирани и амбициозни специалисти и работници.

Мисия

Нашата мисия е да бъдем по-добър дистрибутор на търкалящи лагери от всяка друга фирма, чрез предоставяне на висококачествени продукти и иновативни услуги, съобразени с нуждите и желанията на нашите клиенти.

An image of the Quality Management System of Trierra LTD according to ISO 9001:201

Фирмена Политика

Ръководството на Триера ООД продължава своята политика на поддържане и непрекъснато подобрение на внедрената система за управление на качеството, съответстваща на международния стандарт ISO 9001:2015, като средство за утвърждаване на доброто име и репутация на фирмата, и фокусира своята дейност върху политика на системно и непрекъснато подобрение във всички аспекти от дейността на Дружеството.

Главната цел на ръководството е да запази фирмата конкурентна на пазара и непрекъснато да повишава лидерската ѝ позиция.

Важен приоритет на фирма Триера ООД е да поддържа добри отношения със своите партньори (клиенти, доставчици и други заинтересовани страни), изключителна коректност във взаимоотношенията с тях и политика, насочена към ползотворно сътрудничество.

НАД 25 ГОДИНИ ОПИТ

Продължаваме успешно да предлагаме подходящи решения за всяко приложение на търкалящите лагери съобразени с конструктивните изисквания и особености на различните лагерни възли.

ПРОДУКТИ
ПОСЕТЕТЕ НИ

гр. Пловдив 4004
ул. Бяло Море №2

  • LinkedIn Social Icon
badge-logo-new-transparent-white.png

Понеделник - Петък

+359 32 607 640
Събота

+359 32 607 654 

+359 32 607 644

Понеделник- Петък 8:30 - 17:30
Събота (Централен Офис) - Магазин

© 2020 by Trierra LTD.

Централен офис на Триера

Главният вход на офисът ни в Пловдив